Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Sukrinmengde istedenfor sukker (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=41069)

hope10 23-02-11 21:02

Sukrinmengde istedenfor sukker
 
Jeg vil veldig gjerne lage denne oppskriften fra 4 stjerners middag ikveld, til klubben jeg skal ha neste gang:

Sitat:

Pannacotta
* 5 dl fløte
* 100 gr sukker
* 2,5 plate gelatin
* 1 vaniljestang
Legg gelatinplatene i vann.
Kok opp 1 dl fløte med sukker og vanilje stang(deles først). Dette skal kun koke i 2 min.
Ta av gryten, løs opp gelatinplatene og hell i resten av fløten.
Sett det i kjøleskapet over natten.
Jordbær saus
* 1 kurv med jordbær
* Sukker
Skal jeg da erstatte sukkermengden med 100 g sukrin (elelr må jeg bruke mer/mindre når jeg bruker sukrin istedefor)??

smaker det da likt som det ville gjort med sukker? Vil veldig gjerne lage den sånn at jeg også kan spise det...

Aline 23-02-11 21:20

Sv: Sukrin mengde istedenfor sukker
 
Jeg har brukt samme mengde, men siden vi ikke er så vant til søtsmaken så kan du kanskje ha mindre i? med mindre mengden er viktig for å få til oppskriften, da...:confused:

hope10 23-02-11 21:40

Sv: Sukrin mengde istedenfor sukker
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Aline (Innlegg 1038583)
Jeg har brukt samme mengde, men siden vi ikke er så vant til søtsmaken så kan du kanskje ha mindre i? med mindre mengden er viktig for å få til oppskriften, da...:confused:

jeg tenkte jeg skulle bruke sukrin til alle,men kanskje jeg heller bare skal lage den skikkelig til de, å så lage en bitte liten porsjon til meg selv, så gjør det ikke noe om den ikke smaker så bra til meg selv,

jeg er ikke vant til å bruke sukrin er derfor jeg spør, for andre som ikke går på dette, vil 100 g sukrin smake som 100 g sukker? merker de forskjell?

Trolltika 23-02-11 22:08

Sv: Sukrinmengde istedenfor sukker
 
Jeg bakte en sjokoladekake der jeg testa med å bytte halve sukkermengden med sukrin (turde ikke bytte alt ettersom jeg ikke hadde testa sukrin før), og fikk tilbakemelding på at kaka var god -men veldig søt.

Dette var da en vanlig sjokoladekake med hvetemel og alt, men jeg ville ha mindre rent sukker i den. Ut fra tilbakemeldingen ville jeg prøvd meg frem med mindre sukrin enn sukker. Det er jo litt forskjell på hvor glade folk er i søtsmak også :)

ada-emilie 23-02-11 22:47

Sv: Sukrinmengde istedenfor sukker
 
Sukrin søter kun 75 % av hva sukker gjør, så du bør vel da ta ca 125 gram


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:39.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no