![]() |
Kakediagrammet ketolyse
Jeg finner ingen tråder på hvordan et kakediagram fordelt på hvor mye prosent, det bør være av karbohydrater, fett og protein?
kan noen hjelpe meg med det? jeg får ikke til å regne det om :rolleyes::o, så et kakediagram, evt en oversikt over tallene i prosent hadde vært supert. Mener jeg har sett en tråd tidligere, men finner den ikke igjen, selv om jeg har søkt og søkt.... |
Sv: Kakediagrammet ketolyse
En vanlig rettesnor for energifordeling på ketogent kosthold er ca slik:
75% fett 20% protein 5% karbohydrat |
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Tusen takk :klem:
Nå skal jeg ikke miste dette, nå har jeg det i overskriften, å lagrer på innlegget :D |
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Energi
Fett 65 % Protein 31 % Karbohydrat 4 % Alkohol 0 % Å et annet spørsmål :o Hvordan "retter" jeg opp dette?? må jeg hive innpå med kun fett i neste måltid for å rette det, uten protein? |
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Sitat:
En runde på hva som er gode fettkilder er alltid greit å repetere med jevne mellomrom - jeg må fremdeles etter 1.5 år av og til ta en skikkelig gjennomgang for meg selv :) Proteinmessig ligger de generelle anbefalingene på å spise 1 til 1.5 gram pr kroppsvekt - kanskje litt mer om du trener mye og hardt :) (Dette er som sagt generelle anbefalinger og greit å følge i utgangspunktet, så får man heller justere underveis :) ) |
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Ok, det skal jeg, fettkildene så jeg på tidligere idag, at jeg kan også få det fra avokado, fet fisk osv osv, så jeg sjekker det innimellom, å forsøker å variere det, men det med proteinet må jeg kanskje se på etterhvert, jeg spiser nok altfor mye der, skal egentlig bare ha 82 g jeg da, kommer til å sulte ihjel ;) nei da er det vel nettopp her fettet kommer på banen da ja, så jeg må nok opp på fettet...
Tusen takk for gode svar, setter stor pris på det :klem: |
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Sitat:
|
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Sitat:
|
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Glemte å ta med smøret jeg steker i,når jeg gjorde det ble det:
Energi Fett 73 % Protein 24 % Karbohydrat 3 % Alkohol 0 % Er det meningen at jeg skal ta med det? |
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Sitat:
|
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Sitat:
F.eks inneholder 100 g rå entrecote 20 g protein, 100 rå kyllingfilet 24 g protein, 100 g jarslberg 27 g (http://www.matvareguiden.no). Det betyr at du faktisk kan spise mer enn du kanskje tror. Velger du i tillegg de feteste kjøttstykkene og ost får du en god fettandel i tillegg. |
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Rent kjøtt tar ikke så mye fett til seg når du steker det, så med mindre du spiser stekefettet kan du ikke ta det med i regnskapet :)
|
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Sitat:
Å nettopp her bommet jeg totalt ja, jeg tenkte 82 g totalt kjøtt jeg da :rolleyes: Den siden har jeg aldri vært innpå før, tusen takk for linken :klem: Sitat:
Da har det gått nok et lys opp for meg :D |
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Jeg bruker diett.no, da er det forholdsvis lett å holde orden på hvor mange prosenter man får i seg av hva :D:) Der kan man få opp et kakediagram som viser dette.
|
Sv: Kakediagrammet ketolyse
Jeg bruker også den, men jeg husket ikke hva kakediagrammet skulle vise ;) så derfor hjalp det ikke å se den kaken, når jeg ikke visste om den var "riktig", men nå vet jeg det :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:20. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no