![]() |
Sukrinmelis vs fruktose i hjemmelaga is
kan jeg bruke fruktose istedenfor sukrinmelis i hjemmelaga is?? Liker ikke den ettersmaken som blir av sukrin... :(
|
Sv: Sukrinmelis vs fruktose i hjemmelaga is
Jeg flytta tråden til "spørsmål om matvarer og oppskrifter " :)
Frukose har jo masse karber da, og egner seg nok ikke på lavkarbo.( i vertfall ikke ketosebaserte retninger) og det gir blodsukkerstigning: http://www.diabetes.no/S%C3%B8tnings...r.9UFRvO2X.ips Jeg ville ikke brukt det i vertfall. :) |
Sv: Sukrinmelis vs fruktose i hjemmelaga is
ok, da får jeg holde meg unna det da :) Fant en uåpna pakke i skapet og så at det var bare kh i den, men ble litt usikker :P Fant ut at det var greiest å spørre :D Så takk for svar :D
|
Sv: Sukrinmelis vs fruktose i hjemmelaga is
Jeg synes ikke ettersmaken blir så gal om jeg blander Sukrin og Splenda, kanskje det fungerer for deg også?
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:01. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no