![]() |
Linse- og kikertsuppe med chorizo. Lindberg
Denne suppen lager vi relativt ofte. Perfekt vintersuppe med nydelig smak. Metter lenge! Kan virkelig anbefales.
100g linser 2 ss olivenolje 60g chorizo, hakket 1 løk, finhakket 2 hvitløk, presset 3 ts malt spisskummin 2 ts malt koriander 1/2 ts kanel 1/4 ts knust, tørket chili 4 tomater, renset for frø og hakket 1 boks (400 g) hermetiske kikerter, avsilt 1 ss tomatpuré 1 1/4 l grønnsak- eller hønsebuljong salt og malt svart pepper smak til med saft av 1/2 sitron Legg linsene i en stor kjele, hell på kokende vann til å dekke linsene og kok i 20 min til de er møre. Sil dem. Varm olje i den rene kjelen og stek forsiktig pølser, løk og hvitløk i ca 4 min. Rør inn spisskummen, loriander, kanel og chili, fulgt av tomater, kikerter og tomatpuré og kraft. Kok opp, reduser vramen, legg på lokk og småkok i ca 15 min. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. hell suppen i boller og server. (hentet fra Susannah Blake: 500 supper) |
Sv: Linse- og kikertsuppe med chorizo. Lindberg
Sukk altså. Høres sååå godt ut.
|
Sv: Linse- og kikertsuppe med chorizo. Lindberg
Hvor mange karber er det i hele suppa?
|
Sv: Linse- og kikertsuppe med chorizo. Lindberg
Sikkert ingen som har regnet ut, siden vi ikke teller karber på Lindberg:)
|
Sv: Linse- og kikertsuppe med chorizo. Lindberg
Sitat:
|
Sv: Linse- og kikertsuppe med chorizo. Lindberg
denne står på menyen i dag tror jeg :ja:
|
Sv: Linse- og kikertsuppe med chorizo. Lindberg
:sikle:
|
Sv: Linse- og kikertsuppe med chorizo. Lindberg
Jeg lager noe liknende,men den må prøves;)
|
Sv: Linse- og kikertsuppe med chorizo. Lindberg
Hva slags linser er godt i denne suppa, røde el. brune eller hva?
|
Sv: Linse- og kikertsuppe med chorizo. Lindberg
Jeg bruker røde nå. Det blir i alle fall godt.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:10. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no