![]() |
Kjøttsuppe med chili (Lindberg)
2 ss olivenolje
1 løk finhakket 2 hvitløkfedd, presset 3 røde chili, uten frø og hakket 250 g finstrimlet storfekjøtt 2 ts malt spisskummin 1 boks (400 g) hermetisk tomat, hakket 1 ts soltørket tomatpasta 1 grønn paprika, uten frø og hakket 1 boks (400 g) hermetiske bønner, uten kraft 8 dl kjøttbuljong 1/2 ts friske timianblader salt og svart pepper revet cheddar til dryss (2 håndfulle tortillachips) Varm olje i en stor kjele. Tilsett løk, hvitløk og chili og surr forsiktig i ca 4 min. Tilsett kjøtt og surr i 5 min, rør ofte til kjøttet er brunt rundt det hele. Rør inn spisskummin, tomater, soltørket tomatpasta, kraft og timian og kok opp. Senk varmen, legg på lokk og småkok i ca 15 min. Tilsett bønner og paprika og kok videre i 10 min. Smak til med salt og pepper. Øs suppen i boller og topp med et dryss ost (og tortillachips for de som tåler det) Fra boken Susannah Blake: 500 supper |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:43. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no