![]() |
Sjokolademuffins/fondant
Disse ble kjempegode:p
90g smør 85g sukkerfri mørk sjokolade (brukte Cavalier, denne er billig i godteributikkene i Sverige:), men du får dem i heleskostbutikker og på Smartclub også) 4 egg 3ss sukrinmelis (se også http://www.funksjonellmat.no/) 1 ss (20g) kokosmel 1/2 ts bakepulver 1 ts vaniljepulver (eller på Gojiking) 1-2 dråper vanilje stevia 1-2 dråper sjokolade stevia Smelt smøret og smelt så sjokoladen i smøret. Ha i sukrinmelisen. Visp inn eggene. Bland resten av det tørre og visp det inn i sjokoladeblandingen. Smak til med steviadråpene. Ha i muffinsformer. Jeg fikk til 9 stk. Liker at de er myke i midten og stekte dem på 175 grader i ca. 7 min. De holder seg ett par dager i kjøleskapet, fine å varme litt i microen. Kjemegodt sammen med en god kopp te :sikle:. Hele røra inneholder ca. 8,1 karbohydrater:D. |
Sv: Sjokolademuffins/fondant
Sjokolade-stevia, det hørtes gøy ut! Hvor får man tak i det?
|
Sv: Sjokolademuffins/fondant
Sitat:
|
Sv: Sjokolademuffins/fondant
aha :P
|
Sv: Sjokolademuffins/fondant
Prøvde denne oppskrifta igår og de ble veldig gode ! :D
Jeg bytta ut kokosmel med mandelmel, og hadde ikke smaks stevia så hadde i litt vanilje ekstrakt istedet. Jeg stekte dem i 15 min så de ble muffins, neste gang skal jeg prøve å steke dem mindre så de blir flytende i midten :) Skal ha en til dessert idag, og servere med litt krem og bær :) |
Sv: Sjokolademuffins/fondant
Jum jum! Nettopp bakt disse! Hadde ikke Stevia, men jeg tok i litt kakaopulver for å tilføre noe. De ble kjempegode! Når jeg ikke regner med sukrin så har hele røra 7.77 karbo. Jeg fikk 21 muffins ut av dette og det gir jo 0,37 per stk!
Neste på dagsorden er å prøve Pavlova-kake :D I love my LCHF-life!! :D:D:D:D:D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:45. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no