![]() |
Indrefilet servert med rotmos, soppstuing og aspargesbønner
Med bilder:
INDREFILET Servert med rotmos, soppstuing og asparges! Du treng: 2 indrefiletar av storfe. Melange. Kryddersmør. Aspargesbønne. 1 sellerirot. 4 persillerøtter. Ein klatt smør. Ein dæsj fløyte. Salt og pepar. 200 g frisk sjampinjong 1 finhakka sjalottlauk. Margarin. 1 pk kremfløyte. Salt og pepar. Gjer slik: Rens og skjer røttene i terningar. Kok dei møre. Sik av vatnet Ha grønnsakene tilbake i panna, tilsett smør og fløyte og mos det Smak til med salt og pepar! Skjær soppen i skiver. Steik denne saman med sjalottlauken i litt smør, krydre slik du likar. Ha over fløyte. Kok til du får ein passe tjukk konsistens.Brun indrefiletane i smør på sterk varme. Ettersteik på lavare temperatur i 2-3 minutt på kvar side for medium steikt biff. Ha over kryddersmør ved servering! Vend aspargesbønnene raskt i panna til slutt! |
Sv: Indrefilet servert med rotmos, soppstuing og aspargesbønner
Så og hørtes veldig godt ut... Men Melange????
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:42. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no