![]() |
Svinesnitzeler med sitronremoulade
4 svinesnitzeler
2egg 100 g finmalte mandelr salt og pepper smør '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' 3ss majones 3ss creme fraishe saft og skall av en halv sitron en kvart finhakket slangeagurk pepper litt flytende natren Bank snitzlene flate med en biffbanker. Vend dem i lettpisket egg, deretter i mandel,salt,pepper blanding. Stek dem lett på begge sider i mye smør. Legg dem over i en smurt ovnspanne. Stek videre på 175g varmluft i 15-20 min. Avhengig av hvor tykke snitzlene er. Bland alle ingrediensene til remouladen. Smak til. Serveres med en sitronbåt, noen kapers, remouladen og gjerne smørdampede brekkbønner. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:22. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no