![]() |
Har du en god pizzabunnoppskrift?
Etter en meget misslykket pizzabunn forrige helg som smakte mere gummi enn pizzabunn, prøver jeg nå å jakte på en ny oppskrift:) Har du en god oppskrift å dele er jeg ytterst takknemlig for det:)
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Jeg bruker denne oppskriften som Imse har lagt inn :)
Oppskrifta er slik: 2 egg 1ss fløte 1/2ts bakepulver 1/2cup ( 1cup=2.25dl) revet ost litt salt 1ss olje 2ss bakemiks( her brukte jeg 15g sojamjøl og en liten ss fiberhusk) Rør sammen, spre ut på bakepapir og stek i ca 10min på 225g, eller til bunnen blir sprø og brun. Sleng på ditt favorittfyll og stek til sprø ost |
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Jeg lagde igår, og jeg ble STORfornøyd! Aldri smakt en bedre lavkarbopizza!
4 egg 5 ss kremfløte 2-3 never ost 1 ts bakepulver 2 ss olje Litt salt 4 ss mandelmel 2 ts fiberhusk Den ble litt fast, så den var litt vanskelig å spre utover bakepapiret, så ett egg til tror jeg hadde vært helt optimalt! Forstekes i ovnen på ca 15 min. Ha på alt fyll og stek i 15 min til :) Kjæresten smakte ikke at det var lavkarbo ;) |
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Ikke umulig at du kan finne noe som faller i smak her:
Den store pizza-tråden |
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Jeg bruker denne
Pizza 4-5 egg(jeg brukte 5 små) 4,5 dl revet ost ca 30 gram kruskakli 2 ss fiberhusk 2 ts bakepulver ca 0,5 dl fløte litt salt 2 ss olje Denne forstekte jeg på 200 grader i ca 20 min da ble den mørk i fargen og god å sprø. Deretter tok jeg på hjemmelaget pizzasaus og det vi ønsket av fyll og toppet det hele med masse god ost. satte den inn i ovnen igjen ca 10 min eller til osten har fått den fargen du vil ha. God apetitt Og her i huset elsker alle den og den er supermektig og smaker i tillegg pizza |
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
3 egg
200 gram cottage cheese (stavmikset) 100 gram revet ost - skill egg og eggehvitte - stivpisk eggehvittene - bland eggeplommen med cottage cheesen og osten, og vend blandingen sammen med eggehvitten - stek i ovnen til den er gylden. så tar man på fyllet (jeg bruker tomatpure, kjøttdeig og ost) og stek til osten på toppen er smeltet :) |
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
Hvis noen regner ut hvor mye karbo som er i denne, så hadde det jo vært flott... :D |
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Jeg førsøkte å lage pizzabunnen som står på ketolyse bakemiksen i dag, den anbefales ikke! Den både så ut og smakte som omelett.... Det positive var at den var svært lav i karbo.
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
Jeg bruker den første du fikk oppskrift på i denne tråden. Den er god :) |
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
Denne lagde jeg i dag, og dette er pizza folkens. Mannen og fjortisen likte den kjempegodt også! Gjorde noen små endringer. Tilsatte litt mer fløte og olje, og så hadde jeg et par ss med glutenmel oppi, samt oregano. Trenger absolutt ikke prøve ut flere pizzabunn-oppskrifter etter denne. Tusen takk!! |
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
…og for de som fortsatt trenger litt pizza inspirasjon så kan jeg anbefale en tur innom denne: Den store pizza-tråden
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
|
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
For den som er litt stø i engelsk og kan omregne grader og mål (masse nettsider som gjør dette for deg) så er dette den beste lavkarbopizzabunnen jeg noensinne har laget, og jeg har prøvd en del... :o
http://www.examiner.com/low-carb-in-...h-its-wow-gold Den er sinnsykt god, smaker RIKTIG, og det beste av alt, den er stort sett laget av BLOMKÅL..! :D I diskusjonsforumet jeg fant den var det noen som ikke fikk den "tørr" nok, for hvor bra den blir kommer an på hvor tørr man får blomkålrisen. Det står vel også i oppskriften, men man skal ikke tilsette vann for å koke blomkålen i mikroen, er nok vann i blomkålen til å begynne med at den blir kokt av sitt eget vann. Jeg rasper også opp blomkålen FØR jeg kokte den.. Når jeg hadde lagd blomkålrisen så spredte jeg den også utover et bakepapir på en plate og "tørket" den på lav temp i ovnen en stund.... Jo tørrere blomkålris, jo bedre blir bunnen :) Jeg stekte den også litt lenger enn det står før jeg la på fyllet, siden den siste stekingen etter at fyllet kommer på ikke gjør så mye mer for stekingen av bunnen, det er kun for å få osten smeltet og gyllen :) |
Sv: Har du en god pizzabunnoppskrift?
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:35. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no