![]() |
Meksikansk kjøttbollesuppe
Oppskrift med bilder her
4 porsjoner: Ingredienser: Kjøttboller: 400 g kjøttdeig 2 finhakkede hvitløksfedd 1 liten finhakket løk 1 egg 1 ss soyaprotein, fibrex e.l til å binde sammen deigen Suppe: 1 liter vann kjøttbuljong eller fond 8-10 minimais i ringer 1 hakket paprika 2 stilker stangselleri i biter 1 boks hakkede tomater 1 1/2 ts chilipulver 1 1/2 ts cumin 1 ts oregano tabasco salt pepper Fremgangsmåte: Bland sammen ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Kok opp en liter vann og rør ut buljong/fond. Legg kjøttbollene forsiktig i det kokende vannet og la det koke i fem minutter. Tilsett minimais, paprika, stangselleri, tomater, chilipulver, cumin og oregano. La suppa koke i 30-45 minutter. Smak til med noen dråper tabasco og salt og pepper. Server gjerne med en klatt rømme. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:30. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no