![]() |
Laks med kremostfyll
Oppskrift med bilder her
1 porsjon: Ingredienser: 1 laksefilèt uten skinn og ben philadelphia med hvitløk og urter sitronpepper salt squash vårløk sjampinjong paprika cherrytomater Fremgangsmåte: Skjær et snitt i laksefileten og lag en lomme. Fyll lommen med kremost og krydre fileten med sitronpepper og salt. Skjær grønnsakene i biter. Stek fileten og grønnsakene i smør i middels varm stekepanne til laksen er knapt gjennomstekt. Ved bruk av micro med crispfunskjon: Forvarm crisppanna med crisp i 3 minutter. Ha i litt smør og legg fileten og grønnsakene i den varme panna. Stek med crisp i 3-4 minutter, snu fileten halvveis i steketiden. Lager du til flere personer kan det være greit å steke fisk og grønnsaker hver for seg. |
Sv: Laks med kremostfyll
Dette skal bli ukens fiskemiddag:D
Sikkert et dumt spørsmål, men hvor lager man snittet? Langs fisken eller "oppå"? |
Sv: Laks med kremostfyll
Du snitter på langs :)
Hvis du går inn på linken øverst i innlegget ser du bilde av det ;) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:39. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no