![]() |
Pesto- og baconsurra breiflabb (med bilde)
1 Vedlegg
Dette er ein enkel og lettlaga fiskerett. Skal det vere ein søndagsmiddag er det ingenting i vegen for at ein gjer førebuingar kvelden før. Ein kan mellom anna smøre inn fisken med pesto, og krydre den til til med peppar, grasløk og salt før ein rullar fisken inn i bacon. Då vil det berre vere steikinga som gjenstår påfylgjande dag.
Ingrediensar: Breiflabb i skiver Tomat- eller basilikumpesto Bacon i skiver Salt Peppar Grasløk Tilbehør: Frisk asparges - Kokt 1 min Friske rosenkål - nytrekte i lettsaltet vatn Babymais - kutta i bitar Soltørka tomat - finhakka Smør og salt Rull rosenkål og babymais i smelta smør og smak til med salt. Aioli Eggeplomme 1 ts. Dijonsennep 1 ts. Sitronsaft 1 kvitløksfedd Rapsolje Smakes til med salt og peppar God fornøyelse! |
Sv: Pesto- og baconsurra breiflabb (med bilde)
Ååååhhhh!!! Nam nam, det både hørtes og så veldig veldig godt ut! Dette må nok prøves... går vel an å bruke anna hvit fisk også sikkert? Takk for oppskrift :D
|
Sv: Pesto- og baconsurra breiflabb (med bilde)
Sitat:
Lukke til! :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:48. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no