![]() |
Biff i fløytesaus!
Med bilder:
http://jannikej.blogg.no/?c=1300989752 BIFF I FLØYTESAUS! Servert med blomkålris! 600 g biffkjøtt i strimlar. 2 lauk i ringar. 8 stk sjampinjong i skive. 2 pk fløyte. 1 dl vatn. Smør. Salt og pepar. Slik gjere du: Rens og del opp lauk og sjampinjong. Krydre kjøttet med salt og pepper. Steik kjøttet raskt i varm steikepanne med smør i ca. 3 minutt. Krydre med salt og pepar. Legg kjøttet over på ein tallerken, medan du steike lauk og sjampinjong. Ha kjøttet tilbake i panna og tilsett fløyte og vatn. La dette trekkje på svak varme til sausen tjukna litt, ca. 10 minutt. Smak eventuelt sausen til med meir salt og pepar. Blomkålris! 1 blomkål. Smør. Salt og pepar. Riv blomkålen på den grove sida av eit rivjern. Kok den i 2-3 min. Sik av vatnet og smak til med smør, salt og pepar. |
Sv: Biff i fløytesaus!
Du skriver 2 pk fløte.....mener du 2 kartonger????
|
Sv: Biff i fløytesaus!
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:59. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no