![]() |
Kjøttbollar i tomatsaus!
Med bilder: http://jannikej.blogg.no/?c=1302192755 :) 1 pk kyllingkjøttdeig. 1/2 ts muskat. 1 ts oregano. 2 ss smuldra baconcrisp. Salt og pepar. 1 egg. 1 boks hakka tomatar med oregano og basilikum. Litt vatn. 2 dl fløyte. Kvitlaukskrydder. Salt og pepar. 1 Squash. Salt. Ein klatt smør. Slik gjere du: 1. Bland salt, krydder og baconcrisp inn i kjøttdeiga. Rør godt. Bland forsiktig inn egget. Form små kjøttbollar i hendene og legg dei på eit bakebrett kledd med bakepapir. Sett i miderste rille i ovnen på 200 grader i ca 20 minutt. 2. Skjær squashen i to på langs. Bruk ostehøvel eller potetskrellar for å få lange remse. Legg dei i eit dørslag med litt salt, og la fuktigheta trekkje ut. Kok squashen ca 1 min i fosskokande vatn. Sik av vatnet og ha i ein klatt med smør. 3. Ha boksen med hakka tomatar i panne og kok opp. Tilsett litt fløyte. Smak til med krydder. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:06. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no