![]() |
Bakt sellerirot med norzola
Oppskrift med bilder her
Smaker godt som tilbehør til kjøtt eller alene som en liten smårett. 2 porsjoner: Ingredienser: 400 g sellerirot 3-4 ss olje salt chilipulver 1/2 finhakket løk 1/2 hakket paprika 3-4 cherrytomater i båter 50 g smuldret norzola Fremgangsmåte: Rens selleriroten og skjær den i terninger. Ha terningene i en ildfast form og sprinkle over med olje. Krydre med salt og chilipulver og rør rundt så oljen og krydderet blir jevnt fordelt på seleriroten. Stek i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter. Bland sammen løk, paprika, tomat og norzola. Fordel blandingen over selleriroten og stek videre i ovnen til osten har smeltet og selleriroten er mør, ca 20 minutter. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:30. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no