![]() |
Saftige karbonader med en litt syrlig sellerirotpure!
Heisann.
Idag har jeg laget en skikkelig god middag som hadde mye smak. Du trenger: Karbisene: 500 kjøttdeig 2 dl fløte 1 egg 2 sjalottløk 1-2 fedd hvitløk 1/2 pose ferdigraspet parmasanost salt,pepper,provence krydder Sellerirotpure: 1 sellerirot 1 boks tine kremost urter 1-2 ss godt smør, jeg bruker kviteseidsmør 1 ss CF salt,pepper,provence krydder Saus; her brukte jeg bitte litt fjordland peppersaus, men du kan jo velge din favoritt. Grønnsaker: Velg det du liker, jeg brukte smørdampet blomkål og brokkoli. Slik gjør du: Karbisene: Ta kjøttdeigen oppi en kjøkkenmaskin. Bland i noen få sec så den bare får løsna seg litt. Tilsett krydder og egg. Kjør bitte litt til. Så tilsetter du fløten. Viktig og ikke ta i for mye om gangen, men prøv å få i så mye som mulig. Til slutt tar du i finhakket løk og parmasanosten og blander lett igjen. Stekes på ganske varm panne med smør. Sellerirotpureen: Skrell selleriroten, så hakker du den i terninger. Kokes så i ca 20 min. Da er den helt mør og fin. Hell av alt vannet. Tilsett krydderosten, smøret, CF og krydderet. Kjør den helt glatt med stavmiksern. NYYYYYYYT!!! Marius |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:46. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no