Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   eggemelk/stevia (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=43616)

Engledans 03-05-11 15:55

eggemelk/stevia
 
Hvordan blir dt med stevia istedetfor sukrin, noen som har prøvd? hvor mye stevia skal en ta i?

Rin 03-05-11 16:02

Sv: eggemelk/stevia
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Engledans (Innlegg 1096494)
Hvordan blir dt med stevia istedetfor sukrin, noen som har prøvd? hvor mye stevia skal en ta i?

Jeg lager alltid eggemelk med stevia, jeg. Har porsjonspakker med vaniljesmak - tror det er 1g i hver pakke, og det er ganske mye, så jeg bruker ikke hele. Prøv deg frem - stevia er intenst sterkt, så jeg tipper at 1/3 teskje er for mye. :cool:

Engledans 03-05-11 16:10

Sv: eggemelk/stevia
 
Jeg har vaniljestevia og, slik i flaske. Men syns ikke den er så sterk. hender jeg tar i litt i eggemelka.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:15.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no