![]() |
Lindberg-pizza m.ekstra fyll
Ferdigpizza med riktig glykemisk index - hurra!
Lindberg-pizzaen er jo en genistrek - men den er ikke så stor og heller ikke er det så mye smak i den. Den kan med fordel tilsettes ekstra ingredienser og her kommer denne tråden inn. Tenkte vi kunne prøve å tilsette ulike typer fyll til denne pizzaen! Jeg er alene i kveld og nå lager jeg lindberg-pizza til meg selv med følgende ekstra fyll: 1 mozzarella (ekte, av bøffelmelk) frisk basilikum litt ekstra Dolmio pastasaus Timian, tørket litt olivenolje extra rislet over Spennende å smake hvordan den blir nå - jeg kommer tilbake til det... |
Stilig! I dag kjøpte jeg tre stk.... og jeg er spent på dommen over mozzarella for jommen kjøpte jeg ikke to mozzarella oster også ;)
|
Jeg puttet i sorte oliven også - glemte å skrive det.
Den ble KJEMPEGOD! Bortsett fra at den falt ned i vasken fordi den ble for fuktig av den olivenoljen jeg puttet oppå. Altså - ikke ha olivenolje på denne pizzaen. Vel - med en hel ekte mozzarella blir jo pizzaen veldig dyr da, men den ble helt vanvittig god. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:46. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no