![]() |
Cocosa/kokosfett
Hei. Fikk kokosfett i posten fra iherb igår. Da var det jo mykt og null problem, men satte boksen i kjøleskapet siden det stod på og idag var det jo helt hardt.
Hvordan oppbevarer dere kokosfett? |
Sv: Cocosa/kokosfett
På benken!
Kjøleskapskald er den som is ... |
Sv: Cocosa/kokosfett
Jeg stapper den i et ledig hjørne i krydderskapet jeg. XD
|
Sv: Cocosa/kokosfett
Takk for svar, da tar jeg den ut av kjøleskapet igjen.
|
Sv: Cocosa/kokosfett
Blir den ikke harsk på benken?
|
Sv: Cocosa/kokosfett
Nei ikke harsk, den har smeltepunkt rundt 27-28 grader, og er en av oljene som er mest stabil ved høye temperaturer.
|
Sv: Cocosa/kokosfett
Dessuten, min blir spist opp før den har mulighet til å bli harsk. Spesielt extra virgin versjonen, den spiser jeg med skei om jeg blir godtesyk. XD
|
Sv: Cocosa/kokosfett
Sitat:
|
Sv: Cocosa/kokosfett
Jeg har den i et skap, og selv da er den knallhard. Skal sies at vi ikke har det særlig varmt, så på vinteren sliter jeg skikkelig med å få fettet ut av glasset.. På sommeren kan jeg bruke skje og grave ut.
Aldri opplevd at den blir harsk, men har aldri hatt den i et rom med 18-20 graders gjennomsitttemperatur. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:43. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no