![]() |
Aubergine-"stuing"
Min favoritt aubergin ting er følgende. Pelle av skallet av auberginen og steke det til det er helt mykt i aluminiums folie. Så blander du det med stavmikseren blander inn en pakke med majones en liten løk finkuttet og to hvitløksfedd og en del pepper og salt etter ønske. KANON godt på lavkarbo brød:)
|
Sv: Aubergine-"stuing"
Oj, den må jeg prøve!! Hørtes yummy ut!! :p
|
Sv: Aubergine-"stuing"
Jeg pleier å gjøre det samme, men med skallet på:)
|
Sv: Aubergine-"stuing"
Er det denne som heter Baba Ganoush på originalspråket?
|
Sv: Aubergine-"stuing"
Kansje min er original men hos oss heter det padlizsan krem. :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no