![]() |
Aubergine i lasagne?
Skulle lage lasagne i dag og mente det var aubergine man skulle ha i den, men så når jeg logget på i dag så jeg at det er Squash man bruker.
Kjøpte feil på butiken jeg da, for jeg har kommet hjem med aubergine. Noen som har prøvd det i lasagne? Hvordan blir konsistensen og hvordan smaker det? |
Sv: Aubergine i lasagne?
Jeg har laget moussaka med abergineskiver, så da funker vel lasagne like godt.
Skjærer auberginen i skiver, salter dem og legger dem i et dørslag i 30 min. slik at de "svetter" ut litt av vannet. Skyll av saltet. Steker dem litt på hver side i smør og legger dem i den ildfaste formen med saus mellom. |
Sv: Aubergine i lasagne?
Jeg pleier ofte å lage moussaka med både squash og aubergine. Auberginen blir "løsere i fisken" enn squashen og smaker litt mer, uten at jeg vet helt hvordan jeg skal beskrive smaken ;)
|
Sv: Aubergine i lasagne?
jeg har laget lasagne med aubergine, synes det er veldig godt. Så det ar absolutt og anbefale. Bruker ofte ett lag med ost også inni, istedetfor lasagneplater.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:46. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no