![]() |
Kjøttbolleform, 3% karbo
Dette er en rett som ble til da jeg tittet inn i kjøleskapet og fant ut at det var masse som måtte brukes opp. Mengdeangivelsene viser at det ikke akkurat ble målt og veid.. Det ble likevel så godt at jeg tenkte jeg måtte dele den med verden!
8 kalkunkjøttboller fra Prior 4 egg en dasj matfløte en skvett vann en bit sellerirot 3 champignoner en bit squash en tomat gulost provencekrydder+pepper Rør sammen eggene med fløten og en skvett vann. Skjær kjøttbollene, soppen og selleriroten i skiver eller biter og ha oppi eggeblandingen. Hell blandingen i en ildfast form. Jeg brukte en firkantet form, ca 18*18cm. Skjær squash i tynne skiver og legg oppå så det dekker formen. Ha så på ost, tomatskiver og kydder. Stek til eggeblandingen har stivnet og osten er gyllen. Serveres med en liten klatt seterrømme og noe grønt. NAM! 1/4 av formen var nok til en liten middag til meg. Resten pakker jeg i bokser og har med til lunsj. :) 65% fett, 32% proteiner, 3% karbohydrater 840 kcal |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:13. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no