![]() |
Fibrex og psyllium
Er dette noe som vi kan bruke? Kjøpte det da det SER gunstig ut...? Men ER det?
fibrex: er et glutenfritt kostfiber som med sin høye vannholdenhet (øh beklager dårlig oversettelse) gjør brød saftigere og forlenger holdbarheten. Fibrex gir også bedre struktur og saftighet til brød, kaker, og farseretter. Energi: 60kcal karbohydrater: 5,5g (derav sukkerarter 0,5g) fett: 0,5g kostfiber 67g natrium 0,005g psyllium: er rik på fiber og er perfekt ingrediens for å holde brødet ferskt og saftig. med psyllium kan den glutenfrie deigen både knaes og eltes. energi:10kcal protein:1,5g karbohydrater:0g fett: 0,6 kostfiber:85g natrium: 0,08g Har noen erfaring med disse? |
Sv: Fibrex og psyllium
Fibrex kjenner eg ikkje til, men eg meiner Nannah har i alle fall ei brødoppskrift med fibrex i.
Psylliumfrø er vel betre kjent som fiberhusk og er mykje brukt i lavkarbobakst. |
Sv: Fibrex og psyllium
Fibrex er sukkerroefiber, og er også velegna i lavkarbokost. Du kan for eksempel bruke det i stedet for kli.
|
Sv: Fibrex og psyllium
Flaut... Kremt.. Hva bruker man kli til?
|
Sv: Fibrex og psyllium
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:15. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no