Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Fibrex og psyllium (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=44261)

lucifine 20-05-11 21:04

Fibrex og psyllium
 
Er dette noe som vi kan bruke? Kjøpte det da det SER gunstig ut...? Men ER det?


fibrex: er et glutenfritt kostfiber som med sin høye vannholdenhet (øh beklager dårlig oversettelse) gjør brød saftigere og forlenger holdbarheten. Fibrex gir også bedre struktur og saftighet til brød, kaker, og farseretter.

Energi: 60kcal
karbohydrater: 5,5g (derav sukkerarter 0,5g)
fett: 0,5g
kostfiber 67g
natrium 0,005g


psyllium: er rik på fiber og er perfekt ingrediens for å holde brødet ferskt og saftig. med psyllium kan den glutenfrie deigen både knaes og eltes.

energi:10kcal
protein:1,5g
karbohydrater:0g
fett: 0,6
kostfiber:85g
natrium: 0,08g

Har noen erfaring med disse?

Furine 20-05-11 21:07

Sv: Fibrex og psyllium
 
Fibrex kjenner eg ikkje til, men eg meiner Nannah har i alle fall ei brødoppskrift med fibrex i.

Psylliumfrø er vel betre kjent som fiberhusk og er mykje brukt i lavkarbobakst.

Cassiopeia 20-05-11 21:11

Sv: Fibrex og psyllium
 
Fibrex er sukkerroefiber, og er også velegna i lavkarbokost. Du kan for eksempel bruke det i stedet for kli.

lucifine 20-05-11 21:19

Sv: Fibrex og psyllium
 
Flaut... Kremt.. Hva bruker man kli til?

Furine 20-05-11 21:21

Sv: Fibrex og psyllium
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av lucifine (Innlegg 1111673)
Flaut... Kremt.. Hva bruker man kli til?

Enkelt sagt: Fyllmasse!


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:15.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no