![]() |
Olive Oils thaisuppe
Verdens beste suppe, synes nå jeg, da. :)
4 store kyllinglår m/ryggben, eller én liten kylling 1 stor spiss paprika, ca. 150g. (7g. Kh) 3 små sjalottløk (4.28g. Kh) 2 vårløk (1.41g. Kh) 2 ts. revet ingefær (0.71g. Kh) 3 fedd hvitløk (2.45g. Kh) Chili etter ønske 1 boks kokosmelk (varierende g. Kh) 4 ss. olje Saften av en halv lime En neve hakket koriander Salt Pepper Legg kyllingbitene i en kjele, og dekk med vann. (ca. 2 liter) Kok til de er møre. Kutt alle grønnsakene i tynne strimler, og fres dem i oljen. Tøm over kokosmelken. Ta kyllingen opp av kraften, og kok den inn til ca. en liter. Plukk kyllingen, og bland kraften og kyllingkjøttet i grønnsakene. Smak til med salt og pepper. Kan godt slenge i en bit sitrongress om du bor på et mer sentralt sted enn meg..:) Røft regnet er det ca. 25g. Kh i hele suppa, og næringsforholdet er 71% fett, 23% protein og 3% Kh. Godt med eggenudler i for de som kan spise litt av det. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:49. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no