![]() |
Squash- spaghetti
Squash-spaghetti
Ønsket mengde squash rives i lange strimler med et juliennejern. Stekes i litt smør på medium/sterk varme i stekepanna 2-3 minutter Rør forsiktig om hele tiden. Trekk pannen av platen. Strø på litt salt. Serveres med stekt kjøttdeig og hjemmelaget pastasaus. http://forum.lavkarbo.no/picture.php...331197&thumb=1 Juliennejern: http://image.normthompson.com/soluti...tail/81878.jpg Jeg kjøpte mitt på Rema 1000 Kan også fåes tak i på Jernia og Til Bords. |
Sv: Squash- spaghetti
Skal definitivt prøves!! Savner spagetti :p
|
Sv: Squash- spaghetti
Jeg lager pastagugge med squash, steker squash i strimler som du, og har i ost, smør og en ts eller to tomatpurè og krydder...nam!
Men det høres ut som jeg må skaffe meg et juliennejern. |
Sv: Squash- spaghetti
Hva er egentli ett juliennehjern? :p
|
Sv: Squash- spaghetti
Jeg har en slik
http://image.normthompson.com/soluti...tail/81878.jpg Akkurat som en potetskreller bare den lager tynne riller. |
Sv: Squash- spaghetti
Dette er en av mine favorittgrønsaksretter som tilbehør i tillegg til salat også. Bruker det en del til nakkekoteletter også med raspet parmasan på. Deilig. Et Juliannejern er fin invistering når man spiser lavkarbo.
|
Sv: Squash- spaghetti
Ah tusen takk :D
|
Sv: Squash- spaghetti
Noen som vet hvor det kan kjøpes juliennejern? Har de det f.eks. på en helt vanlig Clas Ohlson eller Jernia?
|
Sv: Squash- spaghetti
Jernia har jeg hørt at skal ha:)
|
Sv: Squash- spaghetti
Sitat:
Jeg har i merket Røsle, men det er mest for jeg samler på det, og har mange andre kjøkkenredskaper i det merket. |
Sv: Squash- spaghetti
Kjøpte på Kitch, Oslo City i forrige uke. Uten håndtak, men med godt gripetak likevel. God invistering :)
|
Sv: Squash- spaghetti
jeg bruke wok, 2-3 min. FERDIG
|
Sv: Squash- spaghetti
Lager mye squash-spaghetti. Anbefaler å klemme ut vannet av den før steking. Strimler den opp, legger den i et dørslag med litt salg over, og lar den renne av seg en stund. Så klemmer jeg ut alt vannet jeg får ut, før jeg steker den i en varm panne med mye smør i. Da blir den ikke så fuktig, og jeg får den varm uten at den mister sprøheten! Namme
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:13. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no