![]() |
Vin i mat
Jeg lager nå en rett med vin i sausen, og har hatt i et antall dl rødvin i gryta. Sausen kokte så opp, putret en god stund og ble dermed redusert kraftig før jeg hadde i kjøttkraft osv
Ville vel da tro at alt av alkohol er fordampet, det skjer vel ganske tidlig når vin kokes opp. Men hvor ligger karbohydratene i vin? Både i alkoholen og i sukkeret/sødmen til vinen ellers? Har jeg dampet vekk endel av karbohydratene nå? |
Sv: Vin i mat
alkoholen fordamper ja.
Men karbene (restsukkeret i vinen) blir nok igjen :) |
Sv: Vin i mat
Sitat:
|
Sv: Vin i mat
Sitat:
|
Sv: Vin i mat
Ok, takk for svar, Gerd:).
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:06. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no