![]() |
Steke biffen i ovnen?
Noen med erfaring?
Har biff som bare må spises, stakkars meg ;) Men hater å steke den i panna. Blir masse sprut og søl og aldri perfekt resultat. |
Sv: Steke biffen i ovnen?
krydrer og legger litt smør oppå, inn i ovnen på 200 gr i 20-30 min avhengig av tykkelse. ikke det mest spennende men det funker :p
|
Sv: Steke biffen i ovnen?
Du bør uansett svi biffen på utsiden før du hiver den i ovnen ellers bli den bare grå og trist.
For en vellykket biff steikt i panna gjør som følger:
Konklusjon: anbefaler ikke steikeoven, vil du ikke bruke panne bør du heller satse på grill. |
Sv: Steke biffen i ovnen?
Takk for gode råd :)
Med andre ord så går det ikke an å jukse seg til en perfekt biff! Da er det bare å øve, øve, øve :) |
Sv: Steke biffen i ovnen?
Jeg har ofte kjøpt større biffstykker som jeg har svidd i panne først og så etterstekt på svakere varme i ovn etterpå. Synes det blir saftig og godt slik, selv om jeg må innrømme at jeg av og til bommer stygt på tida. Livredd for grå biff som jeg er så ender jeg av og til opp med rå :p Men da kan den bare deles opp og svis litt i panna igjen før servering :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no