![]() |
Sår i halsen av sukrin?
Je har akkurat laget en mandelbunn med gul krem på av sukrin som søtningsmiddel... er det flere som føler at de blir litt "sår" i halsen av sukrin??:confused:
|
Sv: sår i halsen av sukrin?
:ja:
Jeg får også den følelsen av for mye sukrin. Ikke smaker det bra heller. Løsningen for meg er å kombinere flere søtningsstoff, og heller smake meg fram til en god blanding. Funksjonell mat, som markedsfører sukrin, anbefaler at sukrinen ikke skal utgjøre mer enn 20% av alle ingrediensene. I mange kaker blir det alt for mye om en bare bytter ut sukker med sukrin. |
Sv: sår i halsen av sukrin?
Jeg blander alltid stevia og sukrin, da får jeg ikke så mye sukrin og det blir en ganske ok søtsmak.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:31. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no