![]() |
Kefir?
Har funnet en muffins-oppskrift jeg har lyst å teste ut - men den har kefir i seg. Men kan vi bruke det i bakst?
Evt erstatning for dette? Fløte blir nok neppe det samme... Det skal være 3 dl i hele røra - så det er jo litt også |
Sv: kefir?
hva med å bytte ut med rømme eller cf?
|
Sv: kefir?
ja det var jo kjempelurt :)
Men kefir har 4 g kh/100 g - så dette blir ca 12 på hele - mot ca 9 med rømme - så ikke helt store forskjellen? Men raskere kh kanskje? |
Sv: kefir?
Yoghurt naturell er sikkert likere på konsistens og smak enn rømme vil jeg tro. men bare 4 kh? Jeg ville brukt kefir tror jeg..
|
Sv: kefir?
Sitat:
|
Sv: kefir?
Sitat:
Og 1 dl rømme veier kanskje mer enn kefir? Og da blir summen kanskje enda høyere? Har ikke målt volumet for en boks eg... |
Sv: kefir?
Sitat:
Tine oppgir også 2.9 gr karb pr 100, så du må nok oppjustere litt ;) |
Sv: kefir?
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:59. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no