Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål og svar (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=45074)

Roadie 10-06-11 13:21

Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?
 
Ifølge matvaretabellen har avokado 0,5 karber per 100gram, og den er en god fettkilde. Hvorfor da bare 1/2 avokado om dagen på induksjon?

Ser at ifølge atkins har den flere karber enn 0,5 per 100 gram. Hva skal man stole på?:confused:

Julie 10-06-11 14:46

Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Roadie (Innlegg 1135047)
Ifølge matvaretabellen har avokado 0,5 karber per 100gram, og den er en god fettkilde. Hvorfor da bare 1/2 avokado om dagen på induksjon?

Ser at ifølge atkins har den flere karber enn 0,5 per 100 gram. Hva skal man stole på?:confused:

Dette er fordi det finnes to ulike typer avokado - Hass og en annen en fra Florida (den i midten er en Hass avokado) - og den ene har flere karber enn den andre. ;)

Edit: se her!

Roadie 10-06-11 16:37

Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?
 
Takk for svar:)

Betyr det at man faktisk kan spise mer enn en halv av den med mindre karbohydrater i? Altså at den brun-grønne har 0,5 karber, og denne kan man spise mer av?

Roadie 10-06-11 16:40

Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?
 
Eller har den 4 karber per 100 gram, slik Nille skriver?

Superforvirra:confused:

Huldr 10-06-11 18:37

Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?
 
Vanskelig å si hvorfor det er forskjell ... tror jeg hadde holdt meg til en halv på induksjon :)

(det er jo bare 14 dager)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:42.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no