![]() |
Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?
Ifølge matvaretabellen har avokado 0,5 karber per 100gram, og den er en god fettkilde. Hvorfor da bare 1/2 avokado om dagen på induksjon?
Ser at ifølge atkins har den flere karber enn 0,5 per 100 gram. Hva skal man stole på?:confused: |
Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?
Sitat:
Edit: se her! |
Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?
Takk for svar:)
Betyr det at man faktisk kan spise mer enn en halv av den med mindre karbohydrater i? Altså at den brun-grønne har 0,5 karber, og denne kan man spise mer av? |
Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?
Eller har den 4 karber per 100 gram, slik Nille skriver?
Superforvirra:confused: |
Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?
Vanskelig å si hvorfor det er forskjell ... tror jeg hadde holdt meg til en halv på induksjon :)
(det er jo bare 14 dager) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:42. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no