![]() |
Rabarbragrøt?
Noen som har prøvd å lage rabarbragrøt?
Tenkte noe slik som dette: (1 porsjon) 200 gram rabarbra (ferdig kokt) 40-50 gram sukrinmelis 1 dl vann 1 ts JBK (noe annet man kan bruke? takler ikke helt den glatte smaken den gir) Marius |
Sv: Rabarbragrøt?
Jeg brukte fiberhusk for å jevne plommesyltetøy i høst. Suksess!:D
|
Sv: Rabarbragrøt?
Du kan jo prøve en liten mengde gelatinpulver..:confused: Vil tro den setter seg litt ihvertfall.;)
Eller syltepulver.. |
Sv: Rabarbragrøt?
Jeg lager av 200g rabarbra, 2,5dl vann, en slump kanel, en større slump søtning, og en splash jbkm. Nammis.
|
Sv: Rabarbragrøt?
Jeg lager grøten helt enkelt ved å koke
3/4 liter rabarbra i små biter 1/2 liter vann 1,25 dl sukrin 1 kanelstang Fjerner kanelstangen før jeg jevner med 2 strøkne ts JBKM utrørt i litt vann. Smaker snadder etter hva alle i huset her sier. |
Sv: Rabarbragrøt?
Mmmm, rabarbragrøt med fløøøte :sikle: Det skal jeg ha en dag :ja:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:41. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no