![]() |
Kyllinglår i creme fraichesaus!
Med bilder: http://jannikej.blogg.no/?c=1308066140 KYLLINGLÅR I CREME FRAICHESAUS Servert med aspargesbønner! 6 ferdig grilla kyllinglår. Olivenolje. 5 sjalottlauk. 1 kyllingbuljong utblanda i 3 dl kokande vatn. 1/2 boks creme fraiche. 1 ss hakka estragon. Aspargesbønner. Smør. Steik kyllinglåra i olje og tilsett hakka sjalottlauk. Ha over kyllingkraft og creme fraiche. La det småkoke i 20 minutt til kyllinglåra er møre. Dryss estragon over. Fres aspargesbønnene i litt smør. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:48. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no