Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Xantham Gum (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=45191)

Jabba 14-06-11 20:08

Xantham Gum
 
Har kjøpt Xantham Gum fra iHerb for å jevne sauser og til Gerds fløtegrøt.....
Men jeg sliter med å få dette klumpfritt......
Det blir bare en seig masse med masse klumper i uansett hvor mye jeg rister. Har testet ut med både mye og lite vann, med samme klumpete resultat.....

Noen ideer om hvordan jeg skal bruke dette? Trenger jeg kanskje ikke å riste det ut? Bare strø i sausen kanskje??


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:06.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no