![]() |
Baconsautert rosenkål
Dette er snaddermat!!
BACONSAUTERT ROSENKÅL 240 gr rosenkål, renset 2 ss smør 80 gr bacon 60 gr finhakket løk Nykvernet pepper Litt salt Del rosenkålhodene i to og kok dem i lettsaltet vann i 2 minutter. Hell bort kokevannet og ha på kaldt vann for å bevare grønnfargen. Kutt baconet i små biter og fres dem sammen med løken i smør. Når løk og bacon har fått en lett brunfarge, tilsetter du den godt avrente rosenkålen og steker det hele på svak varme i 3 minutter. La alle smaker blandes skikkelig. Krydre med salt og pepper etter smak. |
Hvor mange er dette beregnet for Iset ? Jeg spør fordi 240 gr rosenkål er 10-11 karber alene - og da er det ikke induksjons eller ketolysemat hvis det er til en person.....:o
|
ÅÅja.. :flau:
Det er vel to personer tenker jeg. Jeg spiste iallefall en halv porsjon og syns det var passe. Men du kan godt flytte den. :) |
Ikke noe problem. Vi setter bare inn at det er induksjonsmat hvis en deler med fler !! Og at man MÅ regne karbene !! ;)
Skal prøve denne retten til helga jeg ! :sikle: |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:45. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no