![]() |
Binde saus
Heisan, jeg liker ikke ferdigmat og ikke ferdigsaus heller. Men hvordan kan jeg binde diberse sauser? Vil helst ikke ha eggeplomme fordi de er så temperaturfølsomme. Noen forslag?
|
Sv: Binde saus
Johannesbrødkjernemel (eller nestargel som det også heter) er grei til å tykne saus.
Ellers kan man også koke inn sausen. |
Sv: Binde saus
Hvis du koker opp fløte, tykner den helt av seg selv :)
|
Sv: Binde saus
Anbefaler at du tar deg en tur innom samletråden Våre fantastiske lavkarbosauser
|
Sv: Binde saus
Jeg bruker Xantham Gum, siler i sausen gjennom en tesil....ingen bismak...
|
Sv: Binde saus
Tusen takk alle sammen, skal prøve meg litt frem. Har laget hønsefrikassè og det var jammen ikke lett å få riktig konsistens på.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:06. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no