![]() |
MÅ bare dele denne med dere for det ble så vellykket (kjøttboller i fløtesaus)
Kyllingkjøttboller i fløtesaus:
1 kg kyllingkjøttdeig 2 små egg ca 1 putt kremfløte Smør 1 ss salt ca 1 ts pepper 1/4 - 1/2 ts chillipepper 1-2 ss tørket el frisk bladpersille. Kna salt inn i deigen for å binde massen. Bland en god del mykt smør inn i massen for å få opp fett prosenten.:o Ha i 1-2 dl fløte litt av gangen og rør godt frem til massen er seig. Bland i krydder og et egg av gangen. Varm en panne med godt med smør i og stek små boller på middels varme. Ha bollene i en liten kjele og hell oppi resten av fløten. la det koke 10-15 min. I dag serverte jeg bollene med kokt hodekål (elsker nykål) og brokkoli, men alle kokte grønnsaker går sikkert greitt :o Dette var kjempegodt i allefall:D Vet ikke hvor mange karbohydrater det var i dette, men så ille kan det umulg være... fløtesausen kan jo kanskje droppes, men den var gooood da :love: |
Sv: MÅ bare dele denne med dere for det ble så vellykket
Nam! Må prøves :D
|
Sv: MÅ bare dele denne med dere for det ble så vellykket (kjøttboller i fløtesaus)
oi, det såg godt ut!
|
Sv: MÅ bare dele denne med dere for det ble så vellykket (kjøttboller i fløtesaus)
Takk for tipset. Denne laga jeg i går, og det var veldig godt!!
Dette kommer jeg til å lage flere ganger |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no