Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Lavkarbo generelt (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ett fett tips (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=45745)

lille_trille 03-07-11 13:37

Ett fett tips
 
Jeg pleier å steike baconskiver i ovnen. Kler langpanna med bakepapir/alu.folie. Det blir en del fett til overs som jeg heller i en isterningsform. Disse holder seg i kjøleskapet en stund, men kan også fryses. Brukes til å steike i, sauser etc. etc. Blir god smak til for ex. omelett osv osv :D

LilleFly 03-07-11 14:05

Sv: Ett fett tips.
 
Takk for tipse!

grotingeling 03-07-11 15:28

Sv: Ett fett tips.
 
Kjempetips!!!

lucifine 03-07-11 16:20

Sv: Ett fett tips
 
KJempetips!

Ravna 03-07-11 17:31

Sv: Ett fett tips
 
Ingentin eg bedre en bacon fett i sauser osv :D
Takk for tips:D

Restart 05-07-11 10:47

Sv: Ett fett tips
 
Oi! Så bra tips! Jeg har tenkt på hvilke buljongterninger og sånt som kan være tillatt for å få litt mer smak i dag, men dette var jo bedre!
Det er jo flott måte å få både fettet og smaken på.

Takk for at du delte det!

smgj 05-07-11 11:39

Sv: Ett fett tips
 
Jeg tar også alltid vare på fettet etter baconsteking. Dette er stekefett + saussmaksfett (det området med brunt "gørr" i smaker mest - det hvite smaker nesten ingenting og egner seg til å steke i når du ikke ønsker baconsmak).

Holder seg "nesten uendelig" i en boks med lokk i kjøleskapet.

lille_trille 18-08-11 10:23

Sv: Ett fett tips
 
Hvis du kjøper store mengder kjøttdeig, kan du dele opp i passe stykker og legge de i fryseposer. Kjevl posene slik at kjøttdeigen blir flat. Tar lite plass i fryseren og tiner kjempefort :spisesnak

Julepølsa 18-08-11 10:32

Sv: Ett fett tips
 
Genialt! Takk!


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:00.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no