![]() |
Ett fett tips
Jeg pleier å steike baconskiver i ovnen. Kler langpanna med bakepapir/alu.folie. Det blir en del fett til overs som jeg heller i en isterningsform. Disse holder seg i kjøleskapet en stund, men kan også fryses. Brukes til å steike i, sauser etc. etc. Blir god smak til for ex. omelett osv osv :D
|
Sv: Ett fett tips.
Takk for tipse!
|
Sv: Ett fett tips.
Kjempetips!!!
|
Sv: Ett fett tips
KJempetips!
|
Sv: Ett fett tips
Ingentin eg bedre en bacon fett i sauser osv :D
Takk for tips:D |
Sv: Ett fett tips
Oi! Så bra tips! Jeg har tenkt på hvilke buljongterninger og sånt som kan være tillatt for å få litt mer smak i dag, men dette var jo bedre!
Det er jo flott måte å få både fettet og smaken på. Takk for at du delte det! |
Sv: Ett fett tips
Jeg tar også alltid vare på fettet etter baconsteking. Dette er stekefett + saussmaksfett (det området med brunt "gørr" i smaker mest - det hvite smaker nesten ingenting og egner seg til å steke i når du ikke ønsker baconsmak).
Holder seg "nesten uendelig" i en boks med lokk i kjøleskapet. |
Sv: Ett fett tips
Hvis du kjøper store mengder kjøttdeig, kan du dele opp i passe stykker og legge de i fryseposer. Kjevl posene slik at kjøttdeigen blir flat. Tar lite plass i fryseren og tiner kjempefort :spisesnak
|
Sv: Ett fett tips
Genialt! Takk!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:00. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no