![]() |
Rabarbra
Jeg er kjempeglad i rabarbra, og nå er det jo tiden for det. Syltetøy har jeg laget, byttet bare ut sukker med sukrin og splenda. Det samme med grøten. Men er det noen som har ei god oppskrift på rabarbrapai eller kake?
|
Sv: Rabarbra
Jeg har masse rabarbra i hagen. Hadde vært fint å kunne brukt det til noe for en gangs skyld :) Ungene mine synes ikke det var noe godt.
Oppskrft på syltetøy? |
Sv: Rabarbra
ååh, rabarbra.. også så lite karbohydrater.. o,7 g, sikkert pr 100g??
Jeg har lyst på rabarbrapai jeg.. mmmh |
Sv: Rabarbra
Jeg laget smuldrepai med ketolyse bakemiksen, ble veldig god! Smør og bakemiks blandet til passe deig bare.
|
Sv: Rabarbra
Har funnet masse forskjellige rabarbraoppskrifter på nett nå. Og bytter bare ut sukker med sukrin og splenda, potetmel med jhk osv. Så nå står rabarbrasyltetøy med jordbær, rabarbrasyltetøy med svisker og vanlig rabarbrasyltetøy å putrer på kjøkkenet :) Skal legge ut oppskriftene her :)
|
Sv: Rabarbra
Rabarbrasyltetøy med jordbær
1 beger jordbær 500 gr rabarbra 24 ss splenda En god dæsj sukrin (ca 10 ss) Rens og vask rabarbraen, skjær i ca 2 cm tykke biter. Del jordbærne i to. Legg rabarbra, jordbær og søtstoffer lagvis i en kasserolle. La stå på kjøkkenbenken ca 2 timer, slik at sukre får trukket ut litt væske. Kok til det blir passe tykt. Rør underveis slik at det ikke brenner seg. |
Sv: Rabarbra
Rabarbrasyltetøy
Ca 1,6 kg rabarbra skåret i biter (1cm). Vaskes godt og trengs ikke å skrelles. 32 ss splenda 15 ss sukrin Ha rabarbra i en kasserolle. Strø sukrin og splenda over. Sette den i kjøleskapet over natta. Neste dag er søtstoffet blitt til væske, og den er klar for å kokes. La den småkoke i 1,5 time til den har fått rødbrun farge. Rør om jevnlig. Ikke tilsett noe. Kjøl av. |
Sv: Rabarbra
Rabarbrasyltetøy med svisker
Del opp rabarbra og svisker. Kok rabarbraen med litt vann (ca 1 dl) med sukrin og splenda i omtrent 30 minutter. Ha i sviskene. Du kan la det koke enda lenger om du vil ha tykkere konsistens. |
Sv: Rabarbra
Kommer flere oppskrifter senere, må bare berge syltetøyet mitt nå. Jeg blander Sukrin og Splenda fordi jeg synes Sukrin iser slik :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:25. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no