![]() |
Gjær
Har gjær noen betydning for effekten av lavkarbo? :confused:
|
Sv: Gjær
Sitat:
|
Sv: Gjær
Takk for svar. :)
Fant denne oppskriften her på lav karbo sidene. Så strengt tatt er ikke gjæren nødvendig? Da forstår jeg det også sånn at gjær har ingen betydning når det gjelder vekt reduksjon. MVH Susi Q Nannahbrød Endelig et brød jeg er 100% fornøyd med. Og som jeg synes blei minst like godt som mitt vanlige hjembakte :D Nannahbrød. 6 store egg 1 beger creme fraishe 100 g malte mandler 100g malte valnøtter 150 g malte solsikkekjerner(Møllerens) 50g hele solsikkekjerner 4ss fiberhusk et par never kli 1pose blå tørrgjær 1ts salt bittelitt søtt Rør alt sammen godt i kjøkkenmaskin. ha røren i to silikonformer (om du bruker vanlige må du smøre dem godt) Stek på nederste rille på varmluft 160g i 60-70 min. |
Sv: Gjær
Lager man brød med litt glutemel oppi vil gjæra få deigen til å heve.
|
Sv: Gjær
Jeg har laget dette brødet, men droppet pofiber og brukte istedet 1 ts JBK, 4 ss bakemiks (som er hvetegluten og melkeproteiner) og en ss kokosmel. Det hevet fantastisk bra, men ikke dropp bakepulveret for det. Tok først en runde heving med gjær, så slo jeg røra sammen og tilsatte bakepulveret før det gikk i formen. Dette for at futtet ikke skulle gå ut av pulveret under hevingen.
|
Sv: Gjær
Takk for svar.:) Byttet ut gjær med bakepulver etter å ha rådført meg med Nannah. Synes i grunn det ble nesten det samme. Ble like bra:)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:07. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no