![]() |
Reaksjon på glutenmel?
Jeg prøvde en lavkarbooppskrift på pitabrød, og dermed glutenmel for første gang.
Men jeg lurer på om det ikke var bra for meg å spise det. Fikk ikke sove, uro i kroppen, mye kramper i beina. Glutenmel var det eneste nye jeg prøvde den dagen, ikke prøvd det ellers. Før jeg begynte på lavkarbo var det vanlig at jeg ikke fikk sove, på lavkarbo sovner jeg alltid på få minutter. Rekker knapt å begynne på en tankerekke! Før brukte jeg 1-2 timer på å sovne. Alltid, ja! Selv som skikkelig sliten. Før jeg begynte på lavkarbo hadde jeg også mer gluten i kostholdet, fra grovbrød. Spiser ikke sånt nå, bare litt fiberplus eller fiberrik knekkebrød, men det er en liten mengde. Lavkarbo pitabrødene var en flashback til tidligere tiders innsovningstrøbbel, men egentlig verre, med merkbar uro og kramper, våknet på natta av kramper i beina. Rart? Eller kan glutenintoleranse gi slike utslag? |
Sv: Reaksjon på glutenmel?
Har du sjekket om du er glutenintolerant? Dette minner meg om eks'en, hun hadde det på samme måte, og fikk etter en tid konstantert intoleranse for gluten. Etter at hun kutter ned på produkter med gluten ble alt mye bedre. Hun trengte ikke å kutte helt, men reduserte kraftig.
|
Sv: Reaksjon på glutenmel?
Sitat:
Jeg var så vant til å bruke 1-2 timer på å sovne, trodde det var "normalt" for meg, men det er veldig greit å slippe. |
Sv: Reaksjon på glutenmel?
Glutenmel er høygluten så om man har en intoleranse er det ikke rart man reagerer, nei. De mest radikale forskerne (som mener at mel er skadelig for de fleste) mener at 1-2 av 10 ikke klarer å fordøye gluten fullt ut og dermed har skadevirkninger av å spise det.
Les mer om det her http://thehealthyskeptic.org/9-steps...ont-eat-toxins Og jeg har nettopp skrevet om min egen reaksjon på glutenholdig mel etter 6 måneder uten her http://smgj.wordpress.com/2011/07/07/adj-anton/ |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:22. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no