![]() |
65,51 karber på gryte til 5 pers
Holder på å lage en rett vi tidligere har brukt potet i,men har nå byttet ut den med aubergine.
La inn råvarene på diett.no for og se hvordan den kom ut i helhet, dette ble resultatet: Da jeg er temmelig uerfaren med dette, lurer jeg på om noen har en vurdering i forhold til karb.innholdet? :) MIDDAG karb: 0 Kjøttdeig, First Price - 1,5 kg 11 Aubergine, rå - ca.500g i skiver 17.1 Løk, norsk, rå - 2stk i ringer 4.29 Paprika, grønn, rå - 1stk i ringer 5.72 Paprika, gul, rå - 1stk i ringer 15.4 Tomatpurê, Landlord - 2 boks 12 Tomater hakkede med basilikum & oregano, Hermetisk, Eldorado - 1 boks 0 Olivenolje vanlig ca.3 dl Vann ca, 7dl legges lagvis med valgfritt krydder, og kokes til kjøttdeigen er ferdig. Sum: 65.51 g |
Sv: 65,51 karber på gryte til 5 pers
Mange gram er den tomatpureen? Høres veldig lite ut. noen pureer er vel spedd mer enn andre, men det høres merkelig lite ut.
|
Sv: 65,51 karber på gryte til 5 pers
Sitat:
|
Sv: 65,51 karber på gryte til 5 pers
Sitat:
|
Sv: 65,51 karber på gryte til 5 pers
|
Re: Sv: 65,51 karber på gryte til 5 pers
Sitat:
Er nok som Peppa Gris sier,forskjell på glass og boks :) |
Sv: 65,51 karber på gryte til 5 pers
Siden det er kun tillatt med tomatkonsentrat i tomatpure, og tomater er tomater, sånn mer eller mindre, så må da KH-innholdet avhenge av hvor mye vann de har spedd med, da eller?
Sært at det skal variere så mye. Er skeptisk til merking generelt, etter å ha sett hvor store avvik det er på helt identiske produkter som f.eks solsikkekjerner. :confused: |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:47. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no