![]() |
Tarantes foccacia
2 Vedlegg
5 egg
150 gr smeltet smør (saltet, kompenser event. med litt salt i røren) Min ble nok alt for salt, så vær forsiktig med Maldon på toppen! 1 boks Creme Fraiche 50 gr kokosmel 25 gr malte sesamfrø 1 toppet ts glutenmel 1 toppet ts bakepulver 1 ts fiberhusk 1/2-1 ts tørket rosmarin (event. kan blader av frisk rosmarin legges på som pynt på toppen) 2 hvitløksfedd Smelt smør, avkjøl og bland med CF, rosmarin og hakket hvitløk. Pisk eggedosis av eggene. Bland øvrige ingridienser og ha i eggedosisen. Rør 2-3 ganger rundt før du har i det våte. Konsistensen på røren blir som en kakeoppskrift som er basert på "rør sukker og smør hvitt". Helles i en liten langpanne som er kledd med bakepapir. Toppes med fetaost og oljemarinaden fra glasset + Maldonsalt. Toppingen har lett for å synke i røren, så om du ønsker at det skal synes til slutt, så stek en hinne først og legge det på da (kanksje 3-5 min) Stekes på 180 grader i 28 min. Blir saftig og god! Passer som sidebrød til det meste, kanskje bortsett fra grøt ;) |
Sv: Tarantes foccacia
Denne oppskrifta likte jeg, tenkte jeg skulle kopiere den men det gikk ikke, vet ikke hvorfor. Kan du sende den til innboksen min ;) Takk Takk
|
Sv: Tarantes foccacia
Da har jeg sendt den som privat melding til deg :) Var det det du mente? Så ikke noe e-post-adresse når jeg kjapt kikket på profilen din nemlig :)
Lykke til :) |
Sv: Tarantes foccacia
Ble nok litt fort skrevet men innboks er ok, takk takk, fikk til å lagre den no :)
|
Sv: Tarantes foccacia
Oh, denne så god ut :)
|
Sv: Tarantes foccacia
Denne skal prøves når jeg kommer hjem fra båttur. Takk for oppskrift.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:35. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no