![]() |
Pizza Bunn
Hei alle sammen. Dette er mitt første innlegg. Men jeg har brukt denne siden ganske aktivt de siste mnd. Så nå var det på tide å melde meg inn.
Leser mange oppskrifer på pizzabunn. Og jeg blir litt usikker på den oppskrifen jeg bruker. Jeg har kjøpt Atkins mel, og baker pizzabunn av det melet. Bytter ut hvetemel med atkins. Og det er jo bare kjempe godt.:p Det står på pakken at det passer i fase 1 til 4. Stemmer det eller?? Er det noen andre som har erfaring med dette melet? Jeg som har spist denne pizza`en med god sammvittighet.. Takk for svar.. |
Dersom det står på atkinspakken at den passer i fase 1-4, så gjør det nok det..:)
Så du kan nok kose deg med goood samvittighet tenker jeg..;) Grattis med første innlegg! (det var vel ikke så skummelt vel? ;) ) Velkommen! :blomster: |
Velkommen hit Valnøtt! :)
|
velkommen valnøtt :)
jeg har jo bakemix stående i skapet :D tror det blir pizza på meg til uken :D :sikle: :klem: |
Jøss, så den er god altså? Jeg har også bakemixen i skapet men har ikke fått brukt den enda, kjøpte den for flere måneder siden.... Må nesten prøve. Du bruker altså en helt vanlig oppskrift med vann, olje og gjær, og bytter ut hvetemelet med bakemix? Samme mengdeforhold?
|
man skal bruke litt mindre mix, men det står på pakka, tror jeg :)
|
Sitat:
|
pizza forsøket idag ble vellykket :)
1 egg en goood dæsj olje en håndfull atkins bakemix en halv håndfull soyamel litt speltmel litt vann til konsistensen er passe. jeg kjevlet ut bunnen under plastikk-folie jeg stekte bunnen et par minutter uten fyllet så lasset jeg på masse fyll :) det ble godt :) |
Hmm, jeg er pizzaekspert:-) og har prøvd bakemixen til det,og er ikke helt enig i at den er så god,men jeg har enda ikke funnet en pizzabunn jeg er fornøyd med.
Og ja har du prøvd å bake pizza med soyamel???? Og proteinpulver. Grøss og gru. http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_19_5.gif Soyamel kan etter min mening kun brukes i bakevarer som gir smak,som ved tilsetting av nøtter kli kakao osv.osv. For soyamel smaker ikke godt. |
det var derfor jeg hadde masse basilikum og oregano i deigen :)
den smakte selvsagt ikke som italiensk hvetemelspizza, men den smakte ok :) |
Sitat:
|
eneste grunnen til at jeg hadde i soyamelet var for å drøye atkinsmelet :p dyyyrt :)
hadde nok i like mye speltmel som bakemix.. men jeg målte ikke, jeg bare hev oppi ;) http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_4_2.gif |
hvor sekger dem atkins bakemix i norge da????
|
Bakemix
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:44. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no