![]() |
Karber i fløte
Hei:)
Har forstått at karber i fløte ikke er de beste fordi de kommer fra laktose-melkesukker. Men syns det er fantastisk å kunne bruke litt kremfløte i maten, men god samvittighet. De jeg lurer på er om det er noe forskjell på karbene i seterrømme og kremfløte, begge har innhold 2,9 i følge Tine, og cirka likt fettinnhold, henholdsvis 35% og 38%. Men kremfløte smaker jo mye søtere enn seterrømme, derfor tenkte jeg at karbene fra seterrømme kanskje er bedre? Hva sier dere? Seterrømme i maten smaker jo også fortreffelig:) Selv om jeg vet at karbene helst skal komme fra grønnsaker, så hadde det vært fint å visst hva som er best for kroppen av kremfløte og seterrømme. Eller er de likestillt? |
Sv: Karber i fløte
Dytter litt for deg jeg.. Jeg tror de er ganske så likestillt, men er kanskje noen som har litt mer peil på dette her?
|
Sv: Karber i fløte
Rømme = fløte + bakterier. Det er det samme.
|
Sv: Karber i fløte
Noen tåler rømme bedre enn fløte nettopp pga de sure bakteriene... Fløte kan for noen føre til halsbrann og magebesvær...(ikke meg :D)
|
Sv: Karber i fløte
ah lærte noe nytt jeg!
|
Sv: Karber i fløte
hva med laktosefri kremfløte da? Er den bedre kanskje? :-S
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:09. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no