![]() |
Seterrømme i omelett?
Er det noen som har forsøkt seterrømme i omeletten?
|
Sv: Seterrømme i omelett?
Jepp!
Seterrømme er helt supert i både omelett og eggerøre. Jeg synes det smaker bedre enn fløte, forresten. |
Sv: Seterrømme i omelett?
jeg mener å ha hørt at creme fraiche egner seg bedre til oppvarming, kan det stemme? :)
|
Sv: Seterrømme i omelett?
Det går for det samme, så lenge de er helfete.
Creme Fraiche tykner ikke like fort som rømme, og de smaker forskjellig, men begge deler er velegna til oppvarming. De lette variantene egner seg ikke, men det er ikke noe stort problem for oss lavkarbere. |
Sv: Seterrømme i omelett?
takk for svar, da vet jeg hva jeg skal bruke resten av rømmen min til :D
|
Sv: Seterrømme i omelett?
Sånn litt off topic så har jeg rømme ved siden av eggerøren min akkurat nå og det er også nydelig! Så har man egg i huset, og en rømmeslant, og helst litt salt mat, så har man et kjapt godt måltid. Spiser litt spansk spekemat til, et par skiver røkelaks og noen reker i rekesalat, nam nam :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:35. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no