![]() |
Har noen fått til marengs?
Hva er trikset? Det ble kornete...
|
Sv: Har noen fått til marengs?
Hva brukte du?
Jeg har lagt med eggehviter, eddik og Natreen. Det ble greit, men smakte ikke ordentlig marengs, smakte heller Natreen i grunn. :p |
Sv: Har noen fått til marengs?
Brukte eggehviter og så rørte jeg inn delvis sukker i en del, og splenda i den andre. Men det ble ikke sånn bløtt...
|
Sv: Har noen fått til marengs?
Jeg har laget med eddik og Sukrin. (bruker lite Sukrin ellers blir jeg svimmel). Men syns ikke den ble god (mannen likte den). Syns det lignet veldig på sånn skum de bruker for å tette og isolere rundt vinduer og dører i konsistens lol:D
|
Sv: Har noen fått til marengs?
Sitat:
|
Sv: Har noen fått til marengs?
Sitat:
Hahaha sånn ble min også, ganske vemmmelig spør du meg. I følge min tante som kan det der mned baking så må man visstnok ha skikkelig sukker for å få den rette "konsistensen", samma er det desverre med mye annet bakverk også :( |
Sv: Har noen fått til marengs?
Jeg synes det hjelper med godt rengjorte redskaper. Jeg vasker bolle og visp flere ganger før jeg lager marengs, og er nøye med at det ikke kommer med noe antydning til eggeplomme eller annet fett.
En usynlig mengde fett er nok til at man ikke får til marengs. |
Sv: Har noen fått til marengs?
Sitat:
|
Sv: Har noen fått til marengs?
Jeg lager ikke marengs til vanlig, men til bursdager o.l. lager jeg verdens beste/kvæfjordkake, og den marengsen blir helt fin:) Jeg bruker en blanding av sukrinmelis og splenda som søtning. Synes marengsen blir kjempegod jeg:) Vær oppmerksom på at den ikke blir hard før den er avkjølt! Trodde det hadde gått helt galt første gang jeg lagde, for den ble jo ikke stiv! ga opp den, men etter å ha stått på kjøkkenbenken og avkjølt seg en stund ble den helt fin:)
|
Sv: Har noen fått til marengs?
har du oppskrift og næringsinnhold, jannicheR?
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:30. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no