![]() |
Ostesuppe med stekt karbofri pølse
Jeg komponerte en ostesuppe i går. Den ble veldig god, og jeg har lagt den ut på bloggen min: http://www.lises.net/blogg/?p=3835
Kort fortalt trenger du kjøttbuljong, mascarpone, revet ost, kremfløte, creme fraiche. En pakke med Bønes Gårds helt karbofrie pølser, og ferdig middag. Raskt og godt. 4,4 gram karbo i en porsjon, og metter lenge. Det går sikkert an å kutte ut mascarponen siden halvparten av karbene finnes i den, men det har jeg ikke testet ut. Mannen min spiste en porsjon til lunsj i dag - kald. Han syntes det var godt, men jeg er mer skeptisk der... |
Sv: Ostesuppe med stekt karbofri pølse
Siden dette er oppskriftforumet, vennligst legg ut hele oppskrifta her.
Du kan godt ha link i tillegg :) Gerd Moderator. |
Sv: Ostesuppe med stekt karbofri pølse
Okidok. Her kommer den:
lises ostesuppe, 4 porsjoner 5 dl vann 2 kjøttbuljongterninger (uten karbo, jeg hadde Toro sin) 250 g mascarpone 200 g revet ost (for eksempe ekstra vellagret Norvegia, som jeg brukte) 1 dl kremfløte 0,5 beger creme fraiche krydder etter behag (jeg brukte ingen) Ha vann og kjøttbuljongterninger i en gryte, og sett den på ganske høy varme. Når buljongen har løst seg opp og er varm, men ikke kokende, har du mascarpone oppi. Rør med visp for å løse den ordentlig opp. Hold suppen varm, men den skal ikke koke. Ha i revet ost, og når den er rørt ut, tar du fløte og creme fraiche i. Smak til, og krydre med salt og pepper – eller hva du nå liker. Selv synes jeg den ble salt nok, og likte at det var akkurat ostesmaken som var fremtredende. Har du stekt pølse til, har du de i før du serverer – eventuelt har du de rett i porsjonsskålene. En porsjon gir 2,5 (mascarponen) + 1,2 (creme fraiche) + 0,7 (kremfløte) = 4,4 gram karbo. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no