![]() |
Hva bruker dere...
til å jevne sauser med??
|
Sv: Hva bruker dere...
Jeg har lest at man fint kan bruke Johannesbrødkjernemel, men jeg har ikke prøvd selv. Er visst å få kjøpt i helsekost.
|
Sv: Hva bruker dere...
Johannesbrødkjernemel er OK jevning, men kanskje burde du heller satse på fløtesauser eller jevne med eggeplomme? Blomkål jevner også godt. Tenk på ekte blomkålsuppe, som bare består av blomkål, kraft og fløte. NAM!
|
Sv: Hva bruker dere...
Jeg er ikke så fryktelig streng så jeg bruker hvetemel innimellom....:p
|
Sv: Hva bruker dere...
JBKM gir det som for noen oppleves som slimete, glatt saus med en rar smak!:eek:
Egg, ost som feks Philadelphia eller fløte brukes her i huset!:) |
Sv: Hva bruker dere...
Maizenna. Ja, det er karbohydrater, men det er ikke så mye og ofte (hos oss iallvall) og det har iallfall ikke gluten.
|
Sv: Hva bruker dere...
Har hørt at man kan bruke eggeolomme. Aldri prøvd det selv...
|
Sv: Hva bruker dere...
Sitat:
Helt enig! Blir ekkel smak og man blir helt 'glatt' i munnen... |
Sv: Hva bruker dere...
Bruker ost, rømme det jeg har i kjøleskapet der og da, eller jeg koker inn fløten. Alltid fløtesaus.
JBKM ble ekkelt ja, men kan jo prøves smaken er forskjellig. |
Sv: Hva bruker dere...
Fiberhusk, men den bør ikke stå.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:25. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no