![]() |
Pannacotta med sjokoladesmak
2 plater gelatin
3 dl fløte 1,5 - 2 ss sukrin 1 vaniljestang, eller 1 ts vaniljepulver 1 stor ss tyrkisk youghurt 50 g mørk sjokolade Legg gelantinplatene i kaldt vann. Skjær vaniljestangen på langs og skrap forsiktig ut vaniljefrøene. Kok opp fløten, tilsett deretter sukrin, youghurt, og vaniljefrø og stang (eller vaniljepulver om du bruker det). Til slutt har du i sjokoladen, la den smelte under omrøring. klem ut vannet av gelantinplatene og ha disse i blandingen. Rør ut gelantinplatene, og ta ut vaniljestangen. Tips: La blandingen kjøle seg ned litt i kasserollen. Deretter blander du den godt sammen før du har den i serveringsglass og putter den i kjøleskapet. Da hindrer du at vaniljefrøene synker til bunns! Lag med for eksempel denne bringebærsausen: 100 g frosne bringebær - jeg brukte ferske 1/2 dl vann 1,5 - 2 ss sukrin Litt vaniljeessens Litt limejuice - dette hadde jeg ikke, men smakte godt uten også Kok opp vannet til bringebærsausen sammen med sukrin, og kok til sukrinen er helt oppløst. Ha bringebær, vaniljeessens, og limesaften i en blender, og rør mens du heller i sukrinlaken. Fortsett å blande til sausen er helt jevn. Når panna cottaen er stivnet, så heller du bringebærsausen over. Andre pannacottaoppskrifter og annet snacks finner du på bloggen min: www.knapperglansbilder.blogspot.com |
Sv: Pannacotta med sjokoladesmak
Panna Cotta er en av de tingene som takler sukrinsmaken best, synes jeg!
Tror det er fordi at det er kaldt i utgangspunktet, så den kalde smaken ikke oppleves som like rar, pluss at fløten kamuflerer litt med den runde smaken. |
Sv: Pannacotta med sjokoladesmak
Hvor mange porsjoner ca blir dette?
|
Sv: Pannacotta med sjokoladesmak
Sitat:
|
Sv: Pannacotta med sjokoladesmak
Kjekk blogg:)!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:28. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no