![]() |
Lavkarbo Ekte Italiensk Gelato Vaniljeis
3 Vedlegg
Lavkarbo Ekte Italiensk Gelato Vaniljeis
Dette tok sin tid, men her er oppskrift av isen som jeg lovet: Ingredienser: 1 liter kremfløte 5 eggeplommer 2,5 dl canderel 1 ts ekte vaniljepulver (Fåes på helsekost) Sånn Gjør Du: Hell fløten i en gryte og varm den opp, men den skal ikke koke. Ha i vaniljepulveret i fløten og bland det forsiktig. Visp eggeplommer og Canderel til en luftig eggedosis. Ha i 2 ss av den varme fløten og rør godt. Hell eggedosisen i en tynn stråle ned i fløten mens du rører. (Viktig å ikek ha i for mye, da kan den skille seg og klumpe seg) Sett til avkjøling. Nå kan du helle blandingen i en iskremmaskin i ca 45 minutter, så er den ferdig til servering. Lar du den stå kortere, får du en softis konsistens. Bruker du ikek iskrem maskin, må du røre i isten hver halvtime til den får riktig konsistens, ellers vil den få krystaller og bli hard. Etter at isen er spist etter ønsket mesnge, kan den oppbevares i fryser. |
Sv: Lavkarbo Ekte Italiensk Gelato Vaniljeis
Ser infernalsk godt ut! :)
|
Sv: Lavkarbo Ekte Italiensk Gelato Vaniljeis
Det er det. Var en fantastisk god is. Men er tomt nå :(
|
Sv: Lavkarbo Ekte Italiensk Gelato Vaniljeis
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:10. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no